Herning vinder U20-DM efter lutter sejre i finalekampe

Martin Hove Thomsen 

Ni point i tre finalekampe var mere end nok til vinde DM-guldet for HIK’s U20-mandskab

ISHOCKEY Henover weekenden er der blevet afholdt DM-finalestævne for dansk ishockeys fire bedste U20-hold, og efter en sejr på 3-1 over Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub sikrede Herning Ishockey Klub sig i dag mesterskabet.

HIK fejede i løbet af weekendens kampe alt modstand af banen og vandt alle tre finalekampe. I fredags slog HIK modstanderne fra Odense Ishockey Klub med 2-0, og lørdag blev det til en 3-2-sejr over weekendens værter fra Vojens Ishockey Klub.

I dagens afgørende kamp mod Rødovre scorede Daniel Nielsen, der også spiller fast for Herning Blue Fox, både til 1-1 og 2-1, inden Simon Schleicher reelt afgjorde kampen med sin 3-1-scoring for Herning-drengene, der har den tidligere Herning-back Dan Jensen som træner.

Vojens tog sig af sølvmedaljerne ved finalestævnet, mens bronzen gik til Rødovre, og Odense måtte dermed tage til takke med fjerdepladsen.