Dansk rockkomet og frokostblues på Fermaten

HERNING Torsdag aften svinger den 20-årige sanger Jacob Dinesen forbi Fermaten i Herning til en udsolgt koncert. Han har på utrolig kort tid slået sit navn fast, og spillestederne rundt om i landet melder om udsolgte koncerter med det danske stjernefrø. I adskillige uger har hans seneste hit »Roll With Me« været den mest spillede sang på DR P4, og hans koncert på dette års Tønder Festival blev overværet af intet mindre end 7500 publikummer. Lørdag middag rammer den dansk-tyske duo Tim Lothar og Holger Hobo Daub ligeledes Fermaten til en omgang frokostblues. Duoen begyndte samarbejdet for tre år siden, og har sammen spillet koncerter og festivaler i USA, Tyskland og Danmark. Sammen udfordrer de bluesen med Lothars egne stærke sange og dybt personlige fortolkninger af de gamle bluesklassikere. Her kan der stadig købes billetter.