Salget af sex-legetøj boomer efter »Fifty Shades«-film

Kim Stoltenberg Hansen 

Fræk biograffilm kan mærkes på salget hos den erotiske butik Orion i herningCentret

HERNING I filmen »Fifty Shades« hygger filmens hovedpersoner sig med bondage og såkaldte bækkenbundskugler, og hos den erotiske butik Orion i herningCentret kan man godt mærke, at salget af sex-legetøj er gået opad, efter biffen er begyndt at vise den frække film.

- Bondage sælger generelt godt, men i februar måned er salget steget med 40 procent på denne type produkter. Bækkenbundskugler tages også i brug i filmen, og disse har vi også mærket en større efterspørgsel på efter filmens premiere, oplyser Orion-butikschef Michelle Sloth Clausen.

»Fifty shades - i mørket« er anden film i den erotiske bestseller-serie, og hos Orion kan man fortælle, at salget også var stigende, da den første film havde premiere.

- Dengang steg salget faktisk endnu mere, siger hun og fortæller, at Orion også forhandler varer af mærket »Fifty shades of grey« som indeholder produkterne fra både bøgerne og filmene.

- Efterspørgslen på disse produkter var rigtig høje efter første film, og efter anden film er udkommet, har det igen skabt rigtig stor interesse hos kunderne, siger hun.

Og så kan man i erotiske butikker landet over glæde sig over, at »Fifty Shades«- serien er en trilogi, så måske vil salget en gang til kunne få et boost, når serien kulminerer i biffen med »Fifty Shades - Freed« til næste år.