HCM henter stor streg i Skanderborg

Kenneth Kristiansen 

Den 26-årige nordmand, Besard Hakaj, skal tilføre HCM fysik og uforudsigelighed

HåNDBOLD Fra næste sæson kommer der ekstra power og fysik på stregen hos HC Midtjylland.

Klubben har skrevet en to-årig kontrakt med den 26-årige stregspiller Besard Hakaj, der skifter fra ligakonkurrenterne Skanderborg Håndbold. Norske Besard Hakaj er 193 centimeter høj og vejer ifølge det europæiske håndboldforbunds hjemmeside 118 kilo.

- Han har en enorm fysik, og han kommer med noget, som vi ikke har så meget af i forvejen, siger HCM’s cheftræner, Morten Secher.

- Han kommer med noget kant, og han kommer med noget ren, rå styrke. Han kan helt sikkert styrke os, fortsætter træneren, der kalder nordmanden for en spændende spiller i en god udvikling.

Besard Hakaj har tidligere spillet i de norske klubber Halden og Haslum. Han blev norsk mester med Haslum, før turen i 2014 gik til Danmark og SønderjyskE. Her spillede stregspilleren en enkelt sæson og skiftede så til Skanderborg, som han altså forlader til sommer efter to sæsoner.

- En fremtidig topspiller
- Han kommer til at bidrage med en ny spillestil, og jeg ser ham ærligt talt som en fremtidig topspiller i den danske liga, siger Morten Secher om Besard Hakaj, der har spillet syv landskampe for Norge.

Stregspilleren selv glæder sig til klubskiftet til sommer.

- Jeg vil være i en klub, hvor jeg kan spille og udvikle mig. Det er det vigtigste for mig. Jeg har døjet med skader den seneste sæson, men HC Midtjylland har alligevel troet på, at jeg var det rigtige valg, og jeg glæder mig til at vise, at de ikke har taget fejl, udtaler han i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg har valgt HC Midtjylland, fordi det er en klub med ambitioner for fremtiden. Jeg har selv en ambition om at spille slutspil, og jeg tror på, at vi i næste sæson har holdet til at være med helt i toppen af ligaen, siger Besard Hakaj.