HCM-fløj er blevet solgt og fortsætter i Bundesligaen

Martin Hove Thomsen 

Den hurtige venstrefløj Kasper Kvist veksler sin lejeaftale med HSG Wetzler med en permanent aftale

HåNDBOLD Kasper Kvist er i øjeblikket udlejet fra HC Midtjylland til HSG Wetzlar i den tyske Bundesliga. Men i det tyske har Kasper Kvist imponeret så meget, at han nu er blevet solgt til Wetzlar.

Det oplyser HC Midtjylland på klubbens hjemmeside, og det behager selvsagt den lynhurtige fløjspiller.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Bundesligaen indtil videre, og jeg er glad og stolt over, at jeg får mulighed for at fortsætte i Tyskland. Det er en unik mulighed, og der er mere tale om et tilvalg af verdens bedste håndboldliga end et fravalg af HC Midtjylland, siger 27-årige Kasper Kvist ifølge HCM’s hjemmeside og tilføjer:

- Jeg kommer til at savne HC Midtjylland, og når jeg en dag vender tilbage til Danmark, håber jeg at kunne spille for HC Midtjylland igen. Da jeg har fået min håndboldopdragelse i Herning/Ikast-området, er det naturligvis den danske klub, der ligger mit hjerte nærmest.

Cheftræneren hos HC Midtjylland, Morten Secher, har ifølge hjemmesiden stor respekt for Kaspers præstationer, og han er stolt af, at klubben har formået at sælge ham.

- Jeg har stor respekt for Kvists indtog i den tyske Bundesliga, og vi er stolte af at have haft en spiller, som vi har kunnet sende til Tyskland, hvor han har gjort det så godt, som han nu engang har. Vi er endnu mere stolte af at udleje en spiller for derefter at sælge ham – det er få klubber, der præsterer det, siger han til hjemmesiden.

Morten Secher understreger dog, at den største ros naturligvis skal tilfalde Kasper selv.

- Den største ros skal naturligvis gå til Kasper og hans præstation i Bundesligaen, som har været så god, at han får muligheden for at fortsætte sin karriere i Tyskland, lyder det fra cheftræneren.

Kasper Kvist har haft en fornem første halvsæson sammen med resten af HSG Wetzlar-mandskabet. Mandskabet ligger efter 19 kampe på en delt 6. plads i Bundesligaen med 22 point. Kasper Kvist har spillet i 16 af kampene, og det har udmøntet sig i 45 mål.