Bamsefar og Mikkel Ræv for hele familien

HERNING Dyrene i Hakkebakkeskoven fortryllede publikum, da der lørdag var premiere på familiemusicalen i MCH Herning Kongrescenter, fortæller MCH i en pressemeddelelse.

I forestillingen kan publikum opleve karakterer som Mikkel Ræv og Bamsefar, samt en lang række andre dyr give sig i kast med Thorbjørn Egners kendte børnesange såsom »Hip Hurra for Bamsefar«. Ingrid Kirk Elkjær var til premieren med sin mor og sin bror Christian på seks år.

- Dyrene i Hakkebakkeskoven er virkelig sjov. Alle dyrene er flotte, og de synger nogle rigtig gode sange, siger niårige Ingrid Kirk Elkjær.

Anmeldelse i morgen
Dyrene i Hakkebakkeskoven er levendegjort i vinterferien af de mange skuespillere, der er børn og voksne fra især Midt- og Vestjylland. Før hver forestilling kan børn i alle aldre opleve et væld af gratis aktiviteter og konkurrencer i kongrescentrets foyer. Dyrene i Hakkebakkeskoven spiller hver dag i vinterferien til og med torsdag og forestillingen varer en time og 45 minutter inklusiv pause. Børn og barnlige sjæle fra fire- femårsalderen og opefter kan være med.

Du kan læse en anmeldelse af den populære familiemusical i Herning Folkeblad og på aoh.dk i morgen.