Landsholdsspiller til Blue Fox

Thomas Damm 

Rødovre-spilleren Steffen Klarskov er med for Herning Blue Fox resten af sæsonen

ISHOCKEY Rødovre Mighty Bulls er for første gang i mange år ikke blandt de otte hold, der i begyndelsen af marts påbegynder slutspillet i Metal Ligaen. Som en konsekvens af det er det lykkedes Herning Blue Fox at lave en aftale for resten af sæsonen med den 25-årige landsholdsangriber Steffen Klarskov, som støder til den midtjyske trup efter den nuværende landsholdspause.

Steffen Klarskov er et produkt af Rødovres talentudvikling og er i gang med sin vel bedste sæson for Rødovre. I de seneste 38 kampe har han i alt lavet 25 point, hvoraf de 15 er mål, hvilket placerer ham som den mest scorende Rødovre-spiller.

- Steffen Klarskov er med A-landsholdet og kæmper for en fast plads på det nationale førstemandskab, og det giver sportsligt bedst mening, hvis han spiller en fuld sæson, så han står bedre rustet til kampen om landsholdspladserne, siger Rødovre-direktør Brian Møller i en pressemeddelelse fra Blue Fox.

Det er dog ikke første gang, at Steffen spiller for andre klubber end Rødovre. Senest spillede han i sidste sæson som assisterende kaptajn for Frederikshavn der måtte kapitulere til Blue Fox i semifinalerne, men dog endte med bronzemedaljer, og tidligere har han også optrådt for Aalborg. Nu er turen så kommet til Herning Blue Fox, hvilket ifølge hovedpersonen selvfølgelig har sine grunde:

- At jeg forlader Rødovre og spiller sæsonen færdig i Herning er naturligvis en konsekvens af, at Rødovre ikke nåede slutspillet, som er det, man kæmper for hver sæson. Jeg er kommet til Herning for at vinde, og jeg tror på holdets chance for succes i denne sæson, fortæller Steffen Klarskov i en pressemeddelelse.

Steffen Klarskov er i øjeblikket i Korea sammen med A-landsholdet, men vil være klar med nummer 19 bag på Blue Fox trøjen, når sidste del af grundspillet sættes i gang på onsdag, hvor Herning Blue Fox møder netop Frederikshavn Whitehawks, som Steffen spillede for sidste sæson. Faceoff er kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena.