Landets bedste McDonald’s ligger i Herning

Ved et McDonald’s-arrangement i går aftes blev McDonald’s i Herning kåret som Årets danske McDonald’s Restaurant 2016 ud af 88 landsdækkende restauranter

HERNING Blandt begrundelserne bag kåringen af McDonald’s som Årets Restaurant 2016, er, at restauranten har udmærket sig ved både at have et højt antal gæster og høj tilfredshed blandt medarbejderne.

Til dagligt serverer McDonald’s 172.000 måltider i Danmark. En vis andel af dem håndterer restauranten på Åvænget i Herning, og det gør de så godt, at de er blevet kåret som Årets danske McDonald’s Restaurant 2016. En pris, der tydeligt glæder restaurantens ejer, franchisetager Jan Dahl.

- At restauranten har fået denne udmærkelse er meget fortjent. Restauranten gør det bare rigtig godt og medarbejdernes flotte resultater kommer på baggrund af en stor holdindsats, hvor der hver dag bliver løftet i flok, siger Jan Dahl i en pressemeddelelse.

McDonald’s er kendt for sin Drive Thru, hvor man som gæst ikke behøver at stige ud af bilen for at bestille sin burger og pommes frites. Og hos McDonald’s på Åvænget gør de det tilmed også lige lidt hurtigere end de fleste andre McDonald’s-restauranter i landet. Restauranten er så hurtig til at servere varme burgere i Drive Thru’en, at de i 2016 placerede sig i top 10 af hurtigste Drive Thru restauranter i Danmark.

Glade medarbejdere
Til det store arrangement i Odense fremlagde McDonald’s Danmarks Administrerende Direktør, Joachim Knudsen, flere grunde til, at det er restauranten på Åvænget, der løb med titlen. Her fremhævede han særligt medarbejderne i restauranten. Han nævnte, at de gennem hele året har været et exceptionelt eksempel på, hvor langt man kan drive det med en stor holdindsats og fremhævede den store tilfredshed blandt medarbejderne. Det glæder selvfølgelig restaurantchef, Betina Nygaard, meget.

- Vi har en medarbejderstab, der er glade og motiverede, når de er på arbejde, og det er klart hele grundlaget for, at vi har kunnet levere så gode resultater, som vi har gjort. Når vi sætter nye initiativer i søen, som for eksempel vores store fokus på Drive Thru’en, så griber de det an med optimisme og gåpåmod. Det er virkelig en fornøjelse at lede en restaurant med så dygtige og motiverede medarbejdere, siger Betina Nygaard.