IS-gidsel kommer tilbage

FOREDRAG Mange gik forgæves efter billetter til efterårets foredrag med Daniel Rye, og derfor har FOF Herning igen inviteret ham til Herning for at fortælle om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel Rye holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa.

Under sit både levende og åbenhjertige foredrag fortæller Daniel Rye med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien - om, hvordan mennesker overlever tortur, skaber venskaber og bevarer håbet under ekstreme forhold.

Foredraget finder sted 2. marts på Herning Gymnasium, og har man endnu ikke sikret sig en billet, er der fortsat ledige pladser. Billetter købes gennem FOF Herning.