De første musiknavne til festival i Herning er offentliggjort

Kim Stoltenberg Hansen 

De første navne er klar til maratonkoncert på Torvet. Clemens, Erann DD, Electric Guitars, Karen Mukupa og Mek Pek er blot nogle få blandt en stor bunke musikere, der vil spille løs i midtbyen 11. april

HERNING Off Road Kulturfestivalen åbner 11. april med en otte timers koncert på Torvet i Herning.

Hovednavnet er fortsat hemmeligt, men i dag blev der sat navn på flere af de musik-navne, der skal underholde på dagen.

Blandt navnene er Clemens, Electric Guitars, Erann DD, Mek Pek, Karen Mukupa og trioen Uffe Steen/Benjamin Koppel feat. Al Agami.

Også en række internationale musikere vil træde op på scenen og bidrage til festen. Det gælder blandt andet den britiske jazz-sangerinde Jordan Jackson, den franske chanson-duo Claude Chichon & Emir, den bosniske folkemusiker Damir Imamovic og det nordiske PLAY!Ground Live-jazzorkester

Hele koncerten vil foregå på Torvet i Herning, der i dagens anledning bliver overdækket med to enorme sejl.

- Det er lykkedes at sammensætte et meget spændende musik-program, der sætter en tyk streg under, at vi gentænker, hvordan en koncert foregår. Når jazz, bosnisk folkemusik, rock’n’roll og musik til børnene kan dele en scene, viser vi virkelig bredden og styrken i rytmisk musik. Det bliver en helt igennem unik oplevelse, og jeg er sikker på at vi får en helt fantastisk dag, siger Johs. Poulsen, formand for Kultursamarbejdet i Midt-Vestjylland samt Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune, i en pressemeddelelse.

Musikprogrammet vil senere blive udvidet med flere navne, blandt andet det hovednavn, der skal spille til sidst ved maratonkoncerten.