Besøgs-nedgang til Formland

Design- og interiørmessen oplevede en nedgang på 15 procent i antallet af besøgende

FORMLAND Efter fire dage med fokus på interiør og design sluttede forårsmessen Formland i går. Her bød 462 udstillere på nye produkter og trends. Det nye designområde ONE og de nye designere på iværksætterområdet Creators Community tiltrak mange besøgende, der ville se nærmere på udstillingerne og den spirende talentmasse.

Én af dem, der benyttede muligheden for at hive ny inspiration med hjem, var administrerende direktør og medejer af Illums Bolighus i Aarhus, Susie Harboe Kristensen, som havde fundet 10 nye leverandører og inspiration på messen:

- Det er altid en fornøjelse at komme på Formland, men især det nye område ONE gav virkeligt et friskt pust. Det var både fornyende og positivt uforudsigeligt og samtidig meget i tråd med vores stil, så jeg fandt en masse inspiration der, sagde Susie Harboe Kristensen i en pressemeddelelse.

10.610 besøgende
Hos ledelsen i MCH var der taknemmelighed efter fire velgennemførte messedage:

- Jeg glæder mig over de mange positive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende og er taknemmelig for at hele branchen har været med til at skabe en flot og inspirerende messe med masser af fornyelse og høj faglig kvalitet, sagde Georg Søren, administrerende direktør i MCH i pressemeddelelsen.

Forårets Formland blev i år besøgt af 10.610 branchefolk, hvilket er en nedgang på 15 procent i forhold til Formland sidste forår, hvor 12.522 branchefolk deltog. De besøgende var fra 29 lande, og dette var Formlands 66. messe.