Hårdt ramte HCM fik klø

Kenneth Kristiansen 

Uden det meste af bagkæden tabte HC Midtjylland med 10 mål til Århus Håndbold i den sidste træningskamp før repremieren på ligaen

HåNDBOLD HC Midtjylland fik mildt sagt en dårlig generalprøve på repremieren på ligaen, der begynder igen tirsdag i næste uge. Torsdag eftermiddag tabte HCM 22-32 i en træningskamp mod Århus Håndbold i Lystrup. Aarhus-mandskabet var foran med hele 19-6 ved pausen.

- Vi var svært udfordrede på ressourcerne. Og derudover var det bare ringe, erkender HCM-træner Morten Secher.

Han måtte stille op uden de norske VM-sølvvindere Eivind Tangen og Espen Lie Hansen, der endnu ikke er mødt ind ovenpå VM-slutrunden. Heller ikke holdets nyindkøbte venstreback, Lars Jakobsen, var med. Han er ude med en mindre fodskade. Desuden spillede Rasmus Carlsen på halv kraft med et hold i ryggen, og Morten Slundt var heller ikke oppe i gear efter en pause med en seneskade i skulderen.

Det betød en meget decimeret bagkæde.

- Så det satte sine begrænsninger, men heldigvis var vi klart bedre i anden halvleg end i første. Vi vandt jo anden halvleg, hvor indstillingen var væsentligt bedre, siger Morten Secher.

- Det bliver godt at få truppen samlet nu, fortsætter HCM-træneren.

HC Midtjylland tager hul på ligaforåret med en hjemmekamp mod Skanderborg på tirsdag.

HCM’s målscorere mod Århus Håndbold: Jacob Østergaard 7, Kasper Gudnitz 6, Morten Slundt 2, Dennis Kirkegaard 2, Jørgen Rasmussen 2, Casper Sas 1, Kristian Gjessing 1, Tim Winkler 1.