Bil holdt på tværs af motorvej – påkørt med 120 kilometer i timen

De involverede bilister slap nådigt fra trafikuheld onsdag aften

HERNING Tre bilister slap i aftes nådigt fra to trafikuheld, der skete kort tid efter hinanden på Midtjyske Motorvej et par kilometer syd for motorvejsfletningen ved Herning.

Politiet modtog et alarmopkald klokken 22.12, og ifølge politiet kom en 41-årig mand fra Holstebro og en 57-årig kvinde fra Holstebro begge kørende mod nord, og føreren af en bagerste bil fejlvurderede hastigheden på bilen foran.

- Han kørte op i den forankørende bil og skubbede den over i anden vognbane, hvor den kom til at holde på tværs af vejen, fortæller politikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Kvinden nåede at stige ud af bilen og gå ind i nødsporet, inden hendes bil blev påkørt af en bil, som blev ført af 28-årig mand fra Børkop.

- Han når at se havariblinket på mandens bil, men ser ikke, at kvindens bil holder på tværs. Han påkører bilen med cirka 120 kilometer i timen og skubber bilen et halvt hundrede meter frem, oplyser Michael Schultze.

Både kvinden og den 28-årige mand klagede over smerter i nakken, og de blev kørt til behandling på sygehuset. Politiet har ikke oplysninger om, at den 41-årige mand fra Holstebro skulle være kommet til skade.

Motorvejen var lukket frem til klokken 23.35, så der kunne blive ryddet op efter uheldene.