Velgørenhedsshow på Østergaards Hotel

HERNING 5. marts holdes et stort gallashow til fordel for organisationen »Terre des Hommes«, som hjælper børn i nød verden over.

Manden bag gallashowet er Jan Schou, som er ambassadør for »Terre des Hommes«, og han har flere steder i landet arrangeret lignende events.

Det skriver Jan Schou i en pressemeddelelse. Hver gang man laver et arrangement, målretter man de indsamlede midler direkte til et nødhjælpsprojekt samtidig med, at publikum oplyses om »Terre des Hommes«, ligesom der også tilbydes fadderskab til gæsterne.

- Vi kan jo ligeså godt feste og få en glad, musikalsk eftermiddag ud af det, mens vi hjælper børn, der ikke har det så godt som danske børn, siger Jan Schou. Til arrangementet vil man blandt andre kunne opleve Sussi og Leo Trio, Herning Kirkes drengekor, Gitte Hornshøj og Ann-Mette Elten med bandet »På Slaget 12«.