Ung FCM-duo udlejet til Skive

Jørn Just Kristensen 

Jákup Thomsen og Anders Hagelskjær bliver udlejet til Skive i 1. division

FODBOLD To unge spillere fra FC Midtjylland tilbringer resten af sæsonen i 1. divisionsklubben Skive.

Den færøske angriber Jákup Thomsen og den danske venstreback Anders Hagelskjær skal tanke spilletid og selvtillid under træner Kim Kristensens ledelse i Skive.

Både Jákup Thomsen og Anders Hagelskjær er i de seneste to år blevet danske U19-mestre med FCM, og Thomsen har sågar spillet U21-landskampe for Færøerne.

- Skive er et godt sted for deres udvikling. Det er en klub med et godt træningsmiljø, hvor de kan tage næste step i deres karrierer. De har gjort det godt i FC Midtjylland, men for at fortsætte deres udvikling skal de ud og have fast spilletid på seniorniveau, og nu får de mulighed for at vise sig frem i Skive, og det ser vi som et godt match, siger sportsdirektør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

FCM har tidligere lejet spillere ud til Skive med stor succes. Blandt andre Jesper Juelsgård og Christian Sivebæk har taget gode skridt i deres udvikling hos Skive.

- - Det er en klub, vi kender godt, og som vi tidligere har haft spillere udlejet til. Skive har gjort det rigtig godt og spiller fortjent med i toppen af 1. division. Der bliver lavet et godt stykke arbejde i klubben med cheftræner Kim Kristensen, som vi selv kender her fra FCM, og sportschef Jesper Larsen i spidsen, og vi er glade for, at vi har lavet en aftale, som forhåbentlig er givtig for alle parter, siger Claus Steinlein.

Jákup Thomsen og Anders Hagelskjær kan allerede på torsdag være tilbage i Ikast, når Skive spiller træningskamp imod FCM.