Steinlein tror ikke på Uhre-skifte

Jørn Just Kristensen 

FC Midtjylland har forhørt sig på en fjerde spiller fra SønderjyskE, men sportsdirektør anser det ikke som realistisk

FODBOLD Kun to spillere bejler til angrebsposten i FC Midtjylland efter afgangen af Martin Pusic. Den iltre østriger med de kroatiske rødder blev i lørdags udlejet til hollandske Sparta Rotterdam.

FCM jagter derfor en ny angriber, og seneste rygte går på Mikael Uhre fra SønderjyskE. Og der er lidt, men også kun lidt om snakken ifølge sportsdirektør, Claus Steinlein.

- Han er en spændende angriber, der har den fart, som vores egne angribere måske mangler lidt, siger Claus Steinlein, da Herning Folkeblad forholder ham rygtet.

Han bekræfter dog interessen.

- Vi har da forespurgt på ham, det gør vi jo med mange spillere. Men det var nu mest for at drille Haysen (sportschef Hans Jørgen Haysen i SønderjyskE, red.). Jeg tror ikke, at han vil sende flere spillere op til os i det her vindue, smågriner FCM’s sportsdirektør med henvisning til, at tre spillere fra SønderjyskE i går havde første arbejdsdag i FCM - nemlig Marc Dal Hende, Janus Drachmann og Simon Kroon.

Mikael Uhre har i denne sæson tegnet sig for tre mål og fire assists i Alka Superligaen samt tre mål i kvalifikationsrunderne til Europa League.