Officielt: Olsson til AIK Stockholm

Jørn Just Kristensen 

Kristoffer Olsson har skrevet en treårig kontrakt med de svenske vicemestre, som er stolte over handlen

FODBOLD Så faldt det endegyldigt på plads. 21-årige Kristoffer Olsson har sat sin signatur på en kontrakt, der løber til 31. december 2020, med de svenske vicemestre, AIK Stockholm.

- Det føles utroligt skønt, at alting nu er på plads. Fodbolden, som AIK spiller, ser jeg mig selv i, og jeg ser frem til at spille i en storklub som AIK, siger Kristoffer Olsson til AIK Stockholms hjemmeside.

Klubbens sportschef er stolt over at få den svenske U21-landsholdsanfører til klubben.

- Kristoffer er en af Sveriges absolut bedste pasningsspillere, og tanken er, at han skal være en del af udviklingen af vores spil. Kristoffer har international erfaring og enormt potentiale. At AIK er kommet til et niveau, hvor vi kan rekruttere spillere af den her kvalitet, føler jeg stolthed over, siger sportschef Björn Wesström til AIK’s hjemmeside.

FCM får angiveligt syv millioner kroner for svenskeren.

- Kristoffer har haft et ønske om at vende hjem til Sverige. Han har haft svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid i FC Midtjylland det seneste halve år og trænger til luftforandring. Derfor er vi glade for, at vi kan hjælpe ham hjem til Sverige, hvor han forhåbentlig kan tage næste skridt i sin udvikling, siger Claus Steinlein, sportsdirektør i FC Midtjylland, i en pressemeddelelse.

- Jeg vil ikke sætte præcist beløb på, men jeg kan sige så meget, at vi får flere penge for Olsson, end vi har brugt på at købe de tre spillere fra SønderjyskE, siger Claus Steinlein.

Kristoffer Olsson ankom til FCM i sommeren 2014 og nåede 72 kampe og tre mål i ulvetrøjen.