Stimen brudt i Rungsted

Thomas Damm 

Blue Fox vendte 0-2 til 2-2, men tabte alligevel

ISHOCKEY Herning Blue Fox kom ind til fredagens udekamp mod Rungsted med tre sejre på stribe, men selvtilliden led et tilbageslag, da Nikolaj Rosenthal bragte hjemmeholdet foran efter blot to minutters spil af første periode.

Periodens dramatiske højdepunkt indtraf efter 13 minutter, hvor Ales Sova fik en femminutters straf for en tackling til hovedet på en modstander. Rungsted uudnyttede dog ikke det lange overtal til at bringe sig yderligere foran.

Det blev dog 2-0 allerede i anden periodes første minut ved Nicholas B. Jensen. Tre minutter senere bragte Petri Lammassaari Blue Fox ind i kampen med en reducering.

Herfra var der stillingskrig ind til otte minutter før tid, hvor kaptajn Daniel Nielsen scorede til 2-2 i et powerplay.

Ét minut senere røg Blue Fox Nicolas Ritz i straffeboksen, og det udnyttede Rungsted til at komme foran igen ved David Suvanto. 90 sekunder senere blev det også 4-2. Selv om Blue Fox fik sat lidt pres ind i de sidste minutter, blev der ikke scoret mere.

De to hold mødes igen i Herning på søndag, hvor der er kampstart i Kvik Hockey Arena klokken 15.00.