Pusic på vej til Holland

Jørn Just Kristensen 

FCM-angriberen Martin Pusic skifter til hollandsk fodbold

FODBOLD FC Midtjyllands udskældte angriber, Martin Pusic, kan meget snart være fortid i klubben.

Folkebladet erfarer fra pålidelig kilde, at Pusic her til morgen var med på KLM’s tidlige morgenafgang klokken 6.05 fra Billund til Amsterdam.

Han skal ned for at færdiggøre en aftale med en klub fra den hollandske Æresdivision.

Sparta Rotterdam blev i aftes nævnt som mulig køber. Ifølge Ekstra Bladet skulle Sparta være klar med et bud på to millioner kroner, men ifølge Folkebladets oplysninger kan det også tænkes at ende med et lejemål for de næste fem måneder.

Den tidligere Superliga-topscorer har i denne sæson ikke haft den store succes for FC Midtjylland. Det er blot blevet til to mål i 19 kampe på tværs af liga-, pokal- og europæiske kampe. Ét af de mål kom, da han scorede på straffespark mod Esbjerg efter at have taget bolden ud af hænderne på anfører Jakob Poulsen.